73 %

Re:public bildnummer

RE:PUBLIC + KONTINENT

Nästa onsdag (29 maj) är det releasefest för ett nytt nummer av tidningen Re:public. Ända sedan bokmässan 2011, eller 2010, så var det en liten dröm att göra ett jobb för dem. Kommer ihåg att de sålde gamla nummer av tidningen för någon tia och jag köpte varenda en. Var också så sjukt imponerad av höga kvalitén, bild- och textmässigt.

Ett par år senare gör jag ett reportage under ett par veckor som ligger mig sjukt nära om hjärtat, som är ett av de svåraste sakerna jag gjort, men också ett av de roligaste.

Kom gärna på det här evenemanget så får du se bläddra i en finfin tidning och höra mig babbla om varför jag valde att göra ett reportage om mig själv.

2 tankar om “73 %

  1. Först som sist måste jag skriva att du är en oerhört duktig fotograf. Gillade speciellt reportaget om Bröderna tennis. Läste din artikel i Re:public, som för övrigt är en ny bekantskap för mig. Oerhört starkt och utlämnande, speciellt med dina självporträtt som illustration. Jag önskar dig verkligen stort lycka till och håller tummarna för att du ska lyckas. Håller själv på med samma resa, om än något kortare än din. Hoppas på ett positivt uppföljande reportage i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: